cgs

RepComp er medlem af Professionel Elektronik

RepComp blev grundlagt i 2009 af Christian Girbo-Sørensen med en vision om fleksibilitet og gode professionelle strømforsyningsløsninger, og det er til stadighed den målsætning, som firmaet opererer efter. Kunderne skal have den bedst mulige løsning, firmaet kan tilbyde ud fra kundernes behov, og leveringen skal ligeledes efter bedste evne tilpasses kundernes ønsker.

Baggrunden for at opfylde disse målsætninger er et solidt produktprogram, der dækker et bredt udvalg af produkter til forskellige typer applikationer, og et endnu bredere netværk, der kan supplere produktudvalget, når kundernes applikation/ønsker kræver det.

Christian Girbo-Sørensen har arbejdet i strømforsyningsbranchen siden 1998, hvor han oprindeligt begyndte som ”posttrold” hos pan-europæiske Powerbox, hos hvem han arbejdede sig igennem lager, sales support, markedsføring og ledelse frem til sin afgang i 2008. Kombineret med sin erfaring fra sine år som chef og ejer af RepComp, har Christian et solidt kendskab til strømforsynings- og elektronikbranchen. Dette branchekendskab flankeres af et endnu dybere viden hos kollegaen Søren Girbo-Sørensen, der med over 35 års erfarring fra elektronik- og strømforsyingsbranchen og rolle som bl.a. tidligere international chef for Powerbox’ distrubutionsarm, udgør en solid kapacitet på området.